Home | Contact |
Ria Joosten Catering en Evenementen Ria Joosten Catering en Evenementen Ria Joosten Catering en Evenementen Ria Joosten Catering en Evenementen Ria Joosten Catering en Evenementen Ria Joosten Catering en Evenementen Ria Joosten Catering en Evenementen Ria Joosten Catering en Evenementen Ria Joosten Catering en Evenementen


Proeflokaal Limburg, vergaderen op een unieke locatie in Limburg
 

Vergaderen in het hart van Limburg, waar een ode wordt gebracht aan de Limburgse streekproducten.

Een vergaderlocatie waar men letterlijk en figuurlijk kan proeven van het ambacht, de Limburgse landelijke sfeer en respect voor het buitenleven. Vergaderen in alle rust, weg van kantoor en alle drukte. 

De diverse vergaderruimtes bieden u alle mogelijkheden. Voor teambuilding, presentaties, trainingen, hei-sessies of kookworkshop? U bent bij ons van harte welkom en laat u door ons aangenaam verrassen. 

Ria Joosten zal er samen met haar team voor zorgen dat het u tijdens uw vergaderarrangement aan niets zal ontbreken. Zodat u zich kunt focussen op het vergaderen. We worden geroemd om het gebruik van eerlijke streekproducten die zorgen voor hoogstaande culinaire kwaliteit. 

Of heeft u iets te vieren?

Proeflokaal Limburg staat niet alleen voor de uitstekende verzorging van vergaderingen. U kunt bij ons ook terecht voor diverse andere activiteiten of feestelijkheden.

Streekproducent in the picture!

September is bij ProefLokaalLimburg de maand van de appel.
Onze leverancier van dit supergezonde product is van Appeven uit Herten. 
Via facebook sturen we de komende maand diverse leuke nieuwtjes over de appel. 

?