Inspirerende zalen

INSPIRERENDE ZALEN

Bij onze unieke vergaderlocatie in Limburg, het Proeflokaal, heeft u de keuze uit diverse vergader- en feestzalen. Proeflokaal Limburg biedt voor elke bijeenkomst een goed onderkomen. De verschillende sfeervolle ruimtes zijn onder andere geschikt voor presentaties, vergaderingen, workshops, groepsuitjes, evenementen, bijeenkomsten, diners en huwelijken.

TUINKAMER

De tuinkamer is een ruimte met veel natuurlijk lichtinval waar u ongestoord met maximaal 10 personen kan vergaderen. Tevens is het mogelijk om hier bijvoorbeeld te dineren of lunchen.

Capaciteit: maximaal 10 personen, ±30 m2

Blok opstelling
Max. 10 prs.

KOOKSERRE

De kookserre is een ruimte waar men met maximaal 10 personen kan vergaderen of dineren. Deze ruimte is direct verbonden aan de kookstudio en is voorzien van een prachtige lichtinval.

Capaciteit: maximaal 10 personen, ±35 m2

Blok opstelling
Max. 10 prs.

KOOKSTUDIO

Grenzend aan de kookserre ligt de kookstudio. Als combinatie worden deze zalen samen verhuurd als vergader- of dinerzaal.

Capaciteit: maximaal 25 personen i.c.m. de kookserre

STREEKWINKEL

In de sfeervolle streekwinkel, die verbonden is aan de educatieruimte, kunt u vergaderen met maximaal 30 personen. Deze zaal is tevens geschikt voor een heerlijk diner/lunch of feest.

Aangrenzend aan de Streekwinkel kunt u ook gebruik maken van ons terras.

Capaciteit: maximaal 30 personen, ±40 m2

Blok opstelling:
Max. 30 prs.

U-vorm opstelling:
Max. 18 prs.

EDUCATIERUIMTE

In de educatieruimte, welke verbonden is aan de streekwinkel, kunt u vergaderen met maximaal 22 personen.

Capaciteit: maximaal 22 personen, ±55 m2

Blok opstelling
Max. 22 prs.

U-vorm opstelling:
Max. 18 prs.

Carré opstelling:
Max. 22 prs.

ORANGERIE

De orangerie is de grootste vergader- en feestruimte van ProefLokaal Limburg en biedt dan ook de meeste mogelijkheden. Met mooi weer kunt u ook gebruik maken van het terras aangrenzend aan de orangerie.

Capaciteit: maximaal 125 personen, ±155 m2

U-vorm opstelling:
Max. 20 prs.

Carré opstelling:
Max. 25 prs.

Cabaret opstelling:
Max. 60 prs.

Theater opstelling:
Max. 75 prs.

TENT IN DE NATUUR

Het weiland van ProefLokaal Limburg biedt talloze mogelijkheden. Wat dacht u van bijvoorbeeld een heisessie, een teambuildingsactiviteit of zelfs een trouwceremonie in de natuur?

Middenin het groen hebben wij een stretchtent geplaatst. De stretchtent is ontzettend populair door de sfeervolle uitstraling. Met deze tent creëren wij een natuurlijke buitenruimte voor zakelijke evenementen, partijen & meer! De locatie is volledig ingericht en geschikt voor elke gelegenheid! U wordt volledig ontzorgd en geniet met uw gezelschap van een volledig verzorgde middag of avond in een sfeervolle omgeving.

Capaciteit: maximaal 500 personen

Terug naar home