Inspirerende zalen

INSPIRERENDE ZALEN

Bij onze unieke vergaderlocatie in Limburg, het Proeflokaal, heeft u de keuze uit diverse vergader- en feestzalen. Proeflokaal Limburg biedt voor elke bijeenkomst een goed onderkomen. De verschillende sfeervolle ruimtes zijn onder andere geschikt voor presentaties, vergaderingen, workshops, groepsuitjes, evenementen, bijeenkomsten, diners en huwelijken.

TUINKAMER

De tuinkamer is een ruimte met veel natuurlijk lichtinval waar u ongestoord met maximaal 10 personen kan vergaderen. Tevens is het mogelijk om hier bijvoorbeeld te dineren of lunchen.

Capaciteit: maximaal 10 personen, ±30 m2

Blok opstelling
Max. 10 prs.

KOOKSERRE

De kookserre is een ruimte waar men met maximaal 10 personen kan vergaderen of dineren. Deze ruimte is direct verbonden aan de kookstudio en is voorzien van een prachtige lichtinval.

Capaciteit: maximaal 10 personen, ±35 m2

Blok opstelling
Max. 10 prs.

KOOKSTUDIO

Grenzend aan de kookserre ligt de kookstudio. Als combinatie worden deze zalen samen verhuurd als vergader- of dinerzaal.

Capaciteit: maximaal 25 personen i.c.m. de kookserre

STREEKWINKEL

In de sfeervolle streekwinkel, die verbonden is aan de educatieruimte, kunt u vergaderen met maximaal 30 personen. Deze zaal is tevens geschikt voor een heerlijk diner/lunch of feest.

Aangrenzend aan de Streekwinkel kunt u ook gebruik maken van ons terras.

Capaciteit: maximaal 30 personen, ±40 m2

Blok opstelling:
Max. 30 prs.

U-vorm opstelling:
Max. 18 prs.

EDUCATIERUIMTE

In de educatieruimte, welke verbonden is aan de streekwinkel, kunt u vergaderen met maximaal 22 personen.

Capaciteit: maximaal 22 personen, ±55 m2

Blok opstelling
Max. 22 prs.

U-vorm opstelling:
Max. 18 prs.

Carré opstelling:
Max. 22 prs.

ORANGERIE

De orangerie is de grootste vergader- en feestruimte van ProefLokaal Limburg en biedt dan ook de meeste mogelijkheden. Met mooi weer kunt u ook gebruik maken van het terras aangrenzend aan de orangerie.

Capaciteit: maximaal 125 personen, ±155 m2

U-vorm opstelling:
Max. 20 prs.

Carré opstelling:
Max. 25 prs.

Cabaret opstelling:
Max. 60 prs.

Theater opstelling:
Max. 75 prs.

TROUWEN IN DE NATUUR

Dromen jullie ervan om te trouwen in een sfeervolle feestzaal met aangrenzend een mooie binnentuin met vijver? Bij ons kunnen jullie een complete trouwdag vieren op onze prachtige locatie middenin het groen. Als erkende trouwlocatie kan ook de huwelijksvoltrekking bij ons plaatsvinden in ‘t Ven.

Bepaal zelf de invulling van de dag, de sfeer van de locatie en de catering en wij zorgen voor de rest. Wij zorgen dat jullie zorgeloos kunnen genieten van een onvergetelijke dag!

Wist je dat er ook een mogelijkheid is om bij ons op locatie te overnachten? Bekijk onze groepsaccommodatie De Braampeel.

Terug naar home